Automatizovaný systém výpočtu cen projektových prací CAM-AUTKALK. - Tonová, J.
Spracovanie agendy kalkulácie cien projektových prác v Štátnom ústave dopravného projektovania. Základný rozbor prác pri ručnom spôsobe oceňovania. Ciele automatizovaného systému CAM-AUTKALK. Princíp činnosti systému AUTKALK. Štruktúra programov. Štruktúra logických viet súborov dát. Pretváranie súborov. Ekonomický prínos z využitia systému. Humanizácia nevyhnutnej ľudskej práce.