Naše zkušenosti s automatizací dálnopisného provozu. - Pokorný, P.
Skúsenosti Skloexportu Liberec v automatizovaní v odosielaní ďalekopisných správ. Ďalekopisný adaptér TAG-43 a jeho prepojenie s tlačiarňou, elektronickým písacím strojom a mikropočítačom. Programový produkt TELEX-DIREKT. Začlenenie ďalekopisného systému do počítačovej siete. Poznatky zo zavádzania a skúšobnej prevádzky systému.