Sjednocování uživatelského prostředí na osobních počítačích. Jednotná instalace osobních počítačů. - Havlíček, K.
Jednotná inštalácia osobných počítačov a vytvorený systém programov. Menu v prostredí Norton Commander. Práca s dávkovými súbormi. Zadávanie riadiacich znakov. Základná inštalácia. Inštalačné diskety. Inštalácia zvolených produktov.