Sjednocování uživatelského prostředí na osobních počítačích. Jednotný systém návodů. - Havlíček, K.
Jednotný systém návodov pre používateľské prostredie na základe metodických a programových postupov overených v ústave Inorga. Návody k používaniu programov a zariadení. Štruktúra návodov. Pomenovanie súborov a ich evidencia. Systém pre formátovanie textu HFORTEX. Tlačiarne IBM Proprinter III a IIIXL. Ovládanie tlačiarne.