AGRODAT a AGRIS: SEI pre poľnohospodárske organizácie v podmienkach trhového mechanizmu. - Marcinka, J.
Princípy riešenia projektu AGRODAT a AGRIS. Rozčlenenie projektu riešenia SEI na mikropočítačoch a sálových počítačoch do podsystémov. Prínosy projektu v skrátení mesačného spracovateľského cyklu a v možnosti zabezpečovania zmien projektu.