Jak vybírat programové vybavení pro zpracování textů na osobních počítačích. - Leopold, P.
Základné funkcie textových editorov a ich vyberanie podľa požiadaviek používateľa. Jednoduchosť obsluhy a výhoda programov s príkazmi. Otázka ceny editoru. Požadované vlastnosti editorov. Informácia o editoroch TPC, Euroscript 3.0, MS-Word 4.0, Lotus-Manuscript, WordPerfect 4.2, SAMNA WORD IV, T3 Version 2.1, ScienText, Context, Happy Text, TextMaker 1.2, WordStar 2000, WordStar 4.0 Extra.