Rozšíriteľné objektovo-orientované systémy pre riadenie báz dát. - Staniszkis, W.
Prezentácia súčasného stavu v oblasti objektovo-orientovaných systémov pre riadenie báz dát s dôrazom na modelovanie dát a schopnosť rozšíriteľnosti systému. Určenie základných výskumných a vývojových trendov v tejto oblasti.