Sdružení uživatelů počítačů v nových podmínkach. - Potáček, J.
Činnosť Združenia používateľov počítačov JSEP od r. 1977. Súčasnosť Združenia používateľov počítačov a jeho predpokladané perspektívy v oblasti poradenskej a informačnej, ochrany záujmov používateľov a v oblasti podnikateľskej. Nová organizácia práce Združenia používateľov.