Software jako technický a ekonomický problém. - Král, Jaroslav
Atribúty hromadnej výroby softwaru. Orientácia produkcie softwaru na zákazníka. Optimálne správanie sa výrobcov softwaru na trhu. Ergonómia a sociálne problémy softwaru (rekvalifikácia, zdravotné problémy, počítačové choroby). Predsudky ohľadom programovacích jazykov a orientácie výlučne na osobné počítače. Vývoj softwaru s uplatnením metódy vodopádu. CASE/CAD pre tvorbu softwaru.