Čo umožňuje APPSGEN - generátor aplikačných programov dBASE III PLUS. 1. - Zajko, Marian
Racionalizácia vytvárania aplikačných programov v jazyku systému dBASE III PLUS. Štartovanie programu APPSGEN. Výber z ponuky programu a výstup z neho. Vytváranie nového databázového súboru. Vytváranie polí. Automatické generovanie programov. Spúšťanie aplikačného programu. Prezeranie údajov, zmeny v nich a ich vymazávanie.