Stroitel'nyj kompleks v uslovijach rynka. - Val'dman, L.R
Stavebníctvo v ZSSR po roku 1989 (rozvoj družstevníctva, prvé nájomné zmluvy, vytváranie akciových úverovo-zúčtovacích centier). Dôsledky nesúladu medzi stavebnými plánmi a výrobnymi kapacitami. Problémy prechodu na regulované výrobné vzťahy v investičnej oblasti. Organizačné formy stavebných firiem. Trh práce a trh kapitálu.