Center city transformed. Planners as developers. - Frieden, B.J
Tendencie odprivatizovania nehnuteľností v niektorých mestách USA a činnosť verejných agentúr vo sfére hospodárenia s nehnuteľnosťami. Jednotlivé druhy organizácií angažujúcich sa vo verejnom sektore. Zmeny pravidiel v rozvoji nehnuteľností v programoch obnovy miest, stratégie prestavby profitujúcich území. Plánovači ako podnikatelia.