Stadtentwicklung in der DDR. - Pfau, W.
Mapovanie situácie straty kvality života v dôsledku fyzického opotrebovania miest a mestských území a s tým spojenej vybavenosti ekonomiky a obyvateľstva. Stav bytového fondu, odporúčania na vyvážený rozvoj miest, opatrenia zamerané na stimulovanie súkromných záujmov zameraných na odbúranie nahromadených sanačných potrieb.