Transportation demand management. Planning, development and implementation. - Ferguson, E.
Funkcia a obsah riadenia dopytu po doprave (TDM). Organizačné formy, vrátane riadenia dopravných združení, nariadení o redukcii ciest, dojednávania štátnych a súkromných dohôd. Meranie zmien v dopyte po doprave. Možnosti aplikácie TDM na jednotlivé situácie.