Inovácie žiadajú organizačné zmeny. - Vavrinčík, Pavel
Charakteristika inovácií v ČSFR. Základný zmysel inovácií. Dĺžka inovačného cyklu. Hlavné príčiny nízkej inovačnej aktivity. Inovačná aktivita a kvalita výrobkov vo Východoslovenskom kraji. Porovnanie inovačnej aktivity v okresoch VS kraja. Cesty k zvýšeniu inovačnej schopnosti podniku.