Variability and the duration of search. - Balvers, R.J
Využitie štandartného modelu výskumu. Závislosť čistého zisku na implicitnom a explicitnom výskume nákladov. Modelová štúdia výskumu vývoja celkových nákladov v určitom časovom horizonte, jej variabilnosť a výsledný efekt. Závislosť rastu variability použitého modelu.