Směry a koncepce v indexní teorii. 1. - Zychová, Lenka
Vývoj indexnej teórie. Analytická a syntetická koncepcia deliteľnosti súhrnnej veličiny. Rôzne tvary cenových indexov a základné požiadavky kladené na index. Deľba indexov do troch generácií. Cenové indexy vyjadrené vo forme vzorcov.