Prestavba slovenskej štatistiky v období prechodu na trhovú ekonomiku. - Krč, R.
Zmeny v koncepcii národnej štatistiky v Slovenskej republike od roku 1990 na základe kompetencií. Nová organizácia slovenskej štatistiky a kompetencia SŠÚ. Budovanie informačného fondu, národnej banky štatistických dát a informačných systémov. Technické a personálne zabezpečenie slovenskej štatistiky.