Změny ve sčítaní lidu, domů a bytů 1991. - Růžková, J.
Vývoj a organizácia sčítania ľudu od 18. stor. Nová organizácia sčítania ľudu, domov a bytov v ČSFR v roku 1991 podľa EHK OSN. Zaradenie otázky náboženského vyznania osôb. Nový spôsob zisťovania a spracovania ekonomickej aktivity a spoločenských skupín. Úpravy v klasifikácii národností. Nový spôsob organizácie a spracovania dát.