Bevölkerungsentwicklung und Geburtenpolitik in den letzten zwei Jahrzehnten der DDR. - Speigner, W.
Oficiálne náhľady na populačnú politiku v býv. NDR chápali vývoj obyvateľstva podobne ako procesy v hospodárskej alebo v správnej sfére. Tri štádiá demografických zmien v NDR. Neúčinné opatrenia na podporu populačnej politiky. Odlišné chápanie populačnej politiky SRN, potreba prispôsobenia sociálnych opatrení.