Využívání komunikačních prostředků v manažmentu. - Trhlíková, Blanka
Požiadavky na kvalitu komunikácie. Základné komunikačné prostriedky používané v manažmente. Štruktúra používanej komunikácie. Podstata efektívnosti komunikácie manažérov. Osobné charakteristiky úspešnej komunikácie manažérov. Požiadavky na vedenie jednania. Prvky úspešnosti prejavu.