Systém společenského plánování v SFRJ a jeho reformy. - Císařová, P.
Samosprávne základy politického systému SFRJ sa realizovali iba čiastočne. Došlo k mnohým reformám. Charakteristika reformného hnutia v polovici 60. rokov a v 80. rokoch. Opatrenia, ktoré vyplynuli z "Kritickej analýzy fungovania politického systému v Juhoslávii". Úloha zákonov o podnikoch a Zákona o základoch systému spoločenského plánovania a spoločenskom pláne Juhoslávie.