Třetí kulatý stůl československých a amerických ekonomů. - Bárta, Vladimír
Informácia o rokovaní na 3. konferencii pod záštitou IREX (international Research and Exchange Board) uskutočnenej v r. 1990 vo Washingtone. Päť tématických problémových okruhov: Svetová ekonomika. Súčasná situácia americkej ekonomiky a jej perspektívy. Perspektívy prechodu čs. hospodárstva na trhovú ekonomiku. Vzájomná interakcia medzi politickou a ekonomickou dimenziou reformného procesu. Česko-Slovensko-americké ekonomické vzťahy.