Političeskaja ekonomija i sozdanije sovremennogo kursa ekonomičeskoj teorii. - Sidorovič, A.
Zmeny v spoločenskom rozvoji vyžadujú zmeny vo výučbe politickej ekonómie. Nové kurzy ekonomickej teórie musia prekročiť rámec politickoekonomickej matérie a rešpektovať pragmatické zameranie učebného procesu. Vymedzenie predmetu "ekonomickej teórie" vo svetle diskusií o predmete politickej ekonómie. Prehľad rôznych prístupov k tvorbe nového kurzu.