Konec období levné energie. - Kacvinský, P.
Dopad mnohonásobného jednonásobného zvýšenia cien importovaných energetických a surovinových vstupov a problémy vysokej energetickej náročnosti výroby ČSFR. Problémy optimalizácie využívania vyčerpateľných zdrojov energie. Koncepcie energetickej politiky európskych priemyselných krajín a návrhy koncepcie v ČSFR.