Ganzheitliches Zeitmanagement. Mehr Zeit für das Wesentliche. - Seiwert, L.J
Náčrt techník plánovania času s cieľom ušetriť čo najviac času na podstatné úlohy. Desať hlavných príčin straty času. Techniky zostavenia časových plánov. Negatívne dôsledky rušivých faktorov. Zhrnutie práce do blokov s prestávkami na odpočinok.