Európske perspektivy hospodárskeho rozvoja v nových regionálnych súvislostiach. - Komínková, Zora
Hodnotenie dynamiky technologického rozvoja západnej Európy v 80. rokoch. Orientácia na trhy so strednou a nízkou technologickou náročnosťou. Účasť japonských a amerických firiem na spoločných európskych projektoch technologického výskumu. Optimistický a pesimistický scenár včleňovania sa východoeurópskych ekonomík do európskeho hospodárstva.