Ha perdido vigencia la industrialización? - Tótoro Nieto, D.
Industrializácia ako predpoklad ekonomického rozvoja Mexika od 40. rokov a súčasnosť. Základná charakteristika modelu substitúcie dovozov. Súčasné predpoklady industrializácie - stratégia rozvoja a priemyselná politika. Reorientácia modelu rozvoja mexickej ekonomiky v 80. rokoch a perspektívy. Národný program modernizácie priemyslu a zahraničný obchod a národný program pre vedu a modernizáciu technológie na r. 1990-1994.