Mežduotraslovi strukturni izmenenija - predpostavki i dinamika. - Grigorova, V.
Zdôvodnenie nevyhnutnosti medziodvetvových štruktúrnych zmien v ekonomike BR. Prognostické bilancie medziodvetvových vzťahov za roky 1990, 1995 a 2000 ako informačná báza vypracovania štruktúrnej analýzy za obdobie 1990-2000. Určenie základných výrobno-technologických článkov, štruktúrnourčujúcich odvetví, vzťahov a smerov uskutočňovania štruktúrno-technologickej prestavby bulharskej ekonomiky.