Nad strukturalizací společenského sektoru. - Rosa, M.
Štrukturalizačné kritériá a ich využitie. Územná pôsobnosť a popis jej foriem. Vlastnícke vzťahy. Organizácie uplatňujúce rôzne typy vlastníckych vzťahov. Trhové vzťahy a ich úroveň. Organizácia a riadenie. Zložky riadiaceho aparátu organizácií spoločenského charakteru. Organizačné formy. Fiškálne vzťahy.