Některé aspekty vědní a vědeckotechnické politiky. - Tondl, L.
Direktívne riadenie vedy a vednej politiky. Základné zložky koncepcie vedeckotechnickej politiky. Vedeckotechnická politika a projektové riadenie. Podstatné rysy vednej a vedeckotechnickej politiky v súčasnom období. Vedná politika a inovačné trendy. Typy technických inovácií.