Programy restrukturyzacji.
Pre dva poľské regióny (Lódz a Walbrzych) boli vypracované prvé regionálne programy reštrukturalizácie. Úlohy ústrednej správy pri poskytovaní pomoci regionálnym a miestnym strediskám. Odporúčania na podporu regionálnych reštrukturalizačných programov. Ekonomické nástroje pôsobenia štátu na hospodárske subjekty. Smery a harmonogram činnosti pre jednotlivé podujatia, ich plnenie a kontrola.