Strukturální změny v zemích jihovýchodní Asie. - Dráždil, M.
Dynamický rast priemyselnej výroby v krajinách Juhovýchodnej Ázie. Tri etapy industrializácie krajín "štyroch tigrov". Úloha kapitálu. Koncentrácia výroby a kapitálu a ich vplyv na vznik veľkých podnikateľských zoskupení. Štruktúrne zmeny v ekonomike a vedeckotechnický rozvoj.