Economic development and agreeable redistribution in capitalism: efficient game equilibria in a two-class neoclassical growth model. - Kaitala, V.
Redistribúcia daní a ekonomický rast v nekooperatívnom, rozdielnom postupe politických síl. Podmienky akumulácie. Tradičný pohľad na optimálny vývoj politiky z hľadiska literatúry ekonomického rozvoja. Optimalizácia modelu redistribúcie daní medzi sociálne skupiny. Teória sociálnej stability a ekonomického vývoja.