Polski program stabilizacyjny. Osiagniecia i perspektywy. - Dabrowski, Marek
Poľská verzia referátu na medzinárodnej konferencii vo Verone. Predpoklady a realizácia stabilizačného programu. Štruktúra štátneho rozpočtu v r. 1989-1990. Štatistické informácie o hospodárskej situácii. Premeny v ekonomickom systéme. Perspektívy ďalšej činnosti. Náčrt makroekonomickej politiky.