Kvantifikace ekonomických pojmů. - Maňas, Miroslav
Kvantifikovateľné a nekvantifikovateľné ekonomické pojmy. Presné definície ekonomických pojmov. Viackriteriálna kvantifikácia pri nepresne vymedzených pojmoch, kroky jej metódy. Trh, riadenie a efektívnosť národného hospodárstva. Kritéria fungovania riadiacej infraštruktúry.