Ekonometrický přístup k optimalizaci nástrojů hospodářské politiky. - Hušek, Roman
Druhy premenných makroekonomického modelu pre potreby optimálneho riadenia. Voľba hospodárskej politiky na základe ekonometrického modelu. Štruktúrny tvar ekonometrického makromodelu a jeho premenné. Vyhodnotenie variant hospodárskej politiky simulačným postupom. Využitie dynamických multiplikátorov.