Vývojové tendence v oblasti ekonometrických modelů. - Walter, J.
Možnosti vzájomnej interakcie rôznych prístupov ku reprodukčnému procesu pomocou regresných rovníc. Teórie hlavných zložiek radov a rozvoj regresie časových radov. Prístup londýnskej ekonometrickej školy ku konštrukcii a aplikácii ekonometrických modelov. Vývoj modelov s riadiacimi prvkami.