Modelové aspekty procesu vyraďovania strojov a zariadení. - Ivaničová, Zlatica
Metóda odhadu časového grafu vyraďovania strojov a zariadení z prevádzky. Intenzita zaraďovania strojov a zariadení do prevádzky a vyraďovania z prevádzky. Návrh postupu výpočtu priemernej doby životnosti vyraďovaných strojov a zariadení.