Některé koncepce modelování vyjednávacího procesu. - Fiala, Petr
Behaviorálne a formálne prístupy k vymedzeniu subjektov vyjednávacieho procesu. Typy modelov vyjednávania a teoretické prístupy k nim (teória hier, ašpirácie...). Koncepcia rozhodovania. Koncepcia tlaku. Koncepcia efektívnych rozhodnutí. Koncepcia kombinovaného kompromisu a agregovaného protivníka.