Shrinkage estimation with general loss functions: an application of stochastic dominance theory. - Ashley, R.
Problematika minimalizácie predpokladaných strát. Spôsoby riešenia a aplikácia metód stochastickej teórie pri znižovaní parametrov strát až na nulu. Pokus o definíciu najvyššej možnej optimalizácie stratových funkcií. Určenie nevyhnutných a postačujúcich podmienok optimalizácie.