Aktuální problémy systémového inženýrství. - Dráb, Z.
Závery konferencie o systémovom inžinierstve SIM'90. Metodika systémových úloh. Definícia ekonomickej reformy z pohľadu systémového riešenia. Problematika vedeckotechnického rozvoja. Otázky sociálnej politiky v oblasti rekvalifikácie na úrovni mestskej priemyselnej aglomerácie. Projektovanie rekvalifikačných programov.