Co, jak a proč učíme na počítačích. - Jireš, S.
Vývoj výučby informatiky na VŠE v Prahe. Získavanie poznatkov z bibliografických a dokumentačných báz VTEI. Spracovanie parametrov technickoekonomickej úrovne výrobkov, ukazovateľov a iných faktov. Základy znalostného inžinierstva. Systém DELTA a systém Ámos.