Informatizace, počítače a vzdělávání. - Rosický, Antonín
Charakteristika informačnej spoločnosti a hlavných smerov jej reštrukturalizácie. Prejavy prechodu k informačnej spoločnosti. Informačné technológie. Syntaktický, sémantický a pragmatický aspekt informácie pre riadenie. Porozumenie informácií. Trendy vo vyučovaní informatiky.