Několik poznámek k současnému pojetí projektování. - Gregor, J.
Nové trendy v projektovaní ASR. Vlastnosti informatizovaného systému. Prepojenie úrovní projekcie a jej metodické nástroje. Metasystém pre technológiu projektovania. Fázový model technológie projektovania. Využívanie princípu prototypu pri projektovaní.