Systémový přístup k městskému informačnímu systému Prahy. - Hrúša, J.
Koncepcia mestského informačného systému Prahy (MISP), jeho úloha a konkrétne oblasti jeho použitia. Základná schéma MISP. Skladba príslušného informačného fondu. Základné materiály pre realizáciu modelu riadenia podniku. Zameranie programového vybavenia. Programové výstupy.