Zdroje informací pro řízení zahraničně-obchodní činnosti. Služby dátabázového centra ÚVTEI-ÚTZ Praha. - Bochenková, J.
Zahraničnoobchodná činnosť a výskum trhu. Informačné zdroje pre výskum trhov a informačné on-line databázy. Databázové centrum ÚVTEI-ÚTZ v Prahe a prístup užívateľov do on-line databáz. Prehľad dialógovo prístupných báz dát. Poplatky za služby.