Polski produkt krajowy brutto. - Jarosinski, W.
Ukazovateľ národného bohatstva. Štatistické údaje podľa Svetovej banky. Porovnateľnosť údajov. Výsledky. Domáci produkt brutto v 35 krajinách sveta v r. 1975 a 1987 v bežných cenách a v priemerných oficiálnych bežných kurzoch. Poľsko bolo na 12. mieste v r. 1975 a na 25. mieste v r. 1987. ČSFR z 22. miesta kleslo na 38.