Důchodová politika v reformujících se ekonomikách. - Bosworth, B.
Ekonomiky prechádzajúce k trhovému systému sú vystavené silným inflačným tlakom. Riešenie otázky, či môže dôchodková politika hrať významnú potenciálnu úlohu v čelení inflácie. Zhrnutie skúseností dôchodkovej politiky západných ekonomík a pokus o posúdenie ich možnej užitočnosti pre socialistické systémy prechádzajúce k trhovo orientovanej ekonomike.