Formy participace zaměstnanců na vlastnictví. - Mašková, E.
Riziko neúspechu v etape privatizácie. Vymedzenie vlastníckych práv a povinností. Výhody, ktoré prináša účasť pracujúcich na vlastníctve. Americký systém majetkovej účasti pracujúcich ESOP (Employee Stock Ownership Plan). Organizačný a finančný základ ESOPu. Popis iných modelov zamestnaneckého akciového vlastníctva.